Medlemsavgifter 2018

Följande gäller för medlemsavgifterna 2018:

Medlemsavgiften skall vara betald senast 12 februari 2018. Avgiften du betalar gäller fr o m 2018-01-01 t o m 2018-12-31 (förutsatt att ni betalat i tid). Sker betalningen efter detta så hör med kassören om vad som gäller. Halvår gäller fr o m 2018-07-01.

Juniorer 400:- (200:- / halvår)

Seniorer 500:- (250:- / halvår)

Om det finns en fullt betalande medlem i samma hushåll, avgår 100 kr för efterföljande personer i medlemsavgift (Observera att detta EJ gäller vid halvårsbetalningar utan bara för de som betalar för ett helt år!).

Följande ingår i medlemsskapet:
Tidningen Sportdykaren, SSDF:s dykolycksfallsförsäkring (för komplett information, se SSDF:s försäkringssida), fria klubbutflykter, tillgång till simhallen på fridykningstiden samt fri luftfyllning.

För att bli korrekt registrerad som medlem i DIB (och SSDF), måste du göra följande:

1. Betala korrekt(-a) avgift(-er) till PlusGiro-konto 375620-2.
  2. Maila följande till klubbens kassör (se Föreningen > Styrelse och sektioner för kontaktuppgifter):
    Fullständigt namn (förnamn, efternamn)
    Fullständig adress (gata, nr, lägenhetsnummer, postnummer, postort)
    Fullständigt personnummer (12 siffror; t ex 19801212-1212)
    Mail-adress
    Telefonnummer

Observera att utan ovanstående information kan du inte bli korrekt registrerad som medlem i klubben! Det är medlemmens information som krävs, ingenting annat. T ex, betalar du i egenskap av målsman för dina barn, så är det alltså barnens namn och personnummer vi behöver. Adress, mail-adress och telefonnummer ska däremot vara målsmans (tills barnet fyllt 18!).

VIKTIGT! Även om ni är medlemmar sedan tidigare, så måste ni skicka ovanstående information i samband med betalningen. Det gäller alltså inte enbart om ni är nytillkomna. Detta för att säkerställa att vi har uppdaterad information i medlemsregistret.

Uppdaterad: 29 DEC 2017 09:50 Skribent: Johan Andersson

Postadress: