Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Vi byter ekonomileverantör och ber er läsa viktig information kring fakturering from. 1 januari 2023.
 
Vi söker en person med kunskap om föreningsliv och som kan koordinera och driva på föreningsutvecklingen i förbundet. Vi ser också gärna att du är duktig på kommunikation, samt kan bistå våra kommittéer och arbetsgrupper med administrativt stöd.
 

Junior NC 2022 Trelleborg

(2022-11-10 08:37)
The Swedish Sportsdiving Federation and the Swedish UWR-club, Trelleborg UVR are hosting the Junior Nordic Championships in Underwater Rugby in November.
 
Idag har vi nåtts av de tragiska nyheterna att UV-rugbyprofilen Erika Lindström har somnat in efter en hård kamp mot cancer. Våra tankar går till familj, vänner och UV-rugbykamrater.
 
Johan Sundelin, tillsammans med sonen Simon bärgar ett EM-Guld i undervattensfoto till Sverige.
 
 

FRIKS 2022

(2022-09-26 14:31)
Dykkommittén vill med glädje berätta om att vi kommer ta upp den tidigare traditionen att arrangera FRIKS (Fridykarriksdag) igen. Förhoppningen är att det kommer att arrangeras vartannat år, varvat med ett nationellt fridykarläger.
 
Från och med den 1 januari 2023 kommer Riksidrottsförbundet (RF) inte längre kunna erbjuda gratis hemsidor till föreningar och förbund i IdrottOnline. De som idag använder tjänsten IdrottOnline hemsida bör planera för byte innan den 31 december 2022.
 
Ny svensk mästare är Martin Hanell med parkamrat Sara Karlsson.
 

Projektstöd IF

(2022-08-25 12:09)
Nu är det möjligt att ansöka om Projektstöd IF (gamla Idrottslyftet) igen! Stödet är öppet för alla föreningar som är anslutna till SSDF.
 
 
Nu erbjuds föreningar inom SSDF extra förmånliga priser på VRAK- Museum of Wrecks.
 
Med anledning av semestrar på förbundet gör vi ett uppehåll i hanteringen av certifikat under juli månad. Certifikat för juni månad har hanterats, varpå rutinen plockas upp igen i augusti.
 

Semestertider på kansliet

(2022-06-30 15:00)
Det är sommar och semestertider på Svenska Sportdykarförbundets kansli.
 
Vi söker nu en tävlingsläkare i syfte att stödja SSDF i medicinska ärenden som rör fridykning samt andhållningsdykning. Tillsammans med förbundets förbundsläkare utgör ni SSDF:s medicinska team, om än med olika ansvarsområden.
 

Postadress:
Karlskrona Dykarklubb D.I.B - Sportdykning
Thomas Jahnsson, Östrabacken 45
37165 Lyckeby

Kontakt:
Tel: +46766492353
E-post: info@karlskronadykar...

Se all info